Esselamu Alejkum.
Ne jemi Ummah!

Ne jemi të pasionuar për të ofruar përmbajtje unike që synon ti bashkojë dhe fuqizojë muslimanët brenda një komuniteti që ne e quajmë Ummah – plaforma juaj ideale!

Happy Mulsim Hijab
Holding ummah app on hand

Një margaritar i mrekullueshëm!

Mirësevini në një vend ku ju nuk jeni vetëm, ku e ndjejmë dhimbjen tuaj dhe dëshirojmë të ju ndihmojmë. Me ndryshimin e vazhdueshëm të peisazhit teknologjik, secili nga ne ka nevojë për ndihmë kohë pas kohe.

Kemi diqka interesante për ta ndarë me ju… Keni zbuluar një margaritar të mrekullueshëm që quhet Ummah – e cila është platforma që i mjafton një muslimani. Ummah është e ndërtuar për ju, me juve si qëllim kryesor. Pasi e krijuam Ummah, ne e vërejtëm se sa shume nga ne përfitojmë prej saj. Kjo na bën të lumtur!

E veprojmë të mirën duke u bazuar në mësimet e mirëfillta islame.

Jemi pjesë e çiltër e komunitetit musliman që synon të veprojë mirë duke u bazuar në mësimet e mirëfillta islame. Ne jemi këtu për të ju ndihmuar. Na mendoni si një kujdestar virtual, një shok/shoqe, një krah për tu mbështetur mbi të, një mësues për atë që dëshiron të mësojë, një përkujtues për Islamin tonë madhështor, një udhëzues për në rrugën e drejtë, të gjitha të integruara në një vend – Ummah – mënyrë unike për ta rregulluar Ahiretin tonë!

muslim-walking-friends
Prayer time notification
Read Quran

Bëhu verzioni më i mirë i vetës suaj!

Ne ju mbajmë të fokusuar në gjërat që kanë rëndësi për ju dhe rrjedhimisht ju ndihmojnë të bëheni një verzion më i mirë i juaji. Ne sigurohemi që ju të njoftoheni rreth kohëve të sakta të namazit, leximit të Ajeteve të Kuranit, apo t’a gjeni drejtimin e faljes – Kiblën!

Ummah synon të ju ofrojë të gjitha këto si dhe shumëçka tjetër!

Bashkoju një komuniteti ku pjestarët e tij kujdesen për njëri tjetrin. Në Ummah mësohesh t’i forcosh lidhjet tuaja shpirtërore, fizike, dhe sociale që të shtyjnë të bëhesh një verzion më i mirë i vetës suaj! Ummah është krijuar për të t’i dhënë të gjitha këto… dhe më shumë!

Bashkangjitu në grupin e mijërave vëllezërve dhe motrave!

Bëhu pjesë e Ummah tani!

Ne tashmë veçse jemi lideri i shërbimeve online në komunitet, ku ju mund të bleni dhe shitni në mënyrë hallall. Mirpo qëllimi ynë nuk është vetëm të ofrojmë produkte dhe shërbime. Na lejoni t’ua kumtojmë bukurinë e Islamit dhe njoftimet për kohët e namazit, thëniet Kuranore, thëniet e Profetit ﷺ tonë të dashur, si dhe shumëçka tjetër!

UmmahUmmah

Muslim community
Ummah Community

Le të mbajmë kontakt!

Me ndihmën e Allahut, ky është aplikacioni i vetëm i këtij lloji për muslimanët, dhe do të ofrojë një gamë shërbimesh që do të motivojnë dhe inspirojnë besimtarët. Do pranoni lajmrime për mundësi të reja në App, përditësimet, dhe ofertat tunduese. Vetëm për ju. Mos hezitoni!