Logo

Verzioni i logos së Ummah është dizajnuar që të jetë fleksibil. Një numër i caktuar i kombinimeve është i mundur që siguron mundësi t shumta përdorimi.

Shkarkoni të gjitha

Paleta e ngjyrave

#ummah_coral

#coral_fire

#midnight

#greyish_brown

#purplish_grey

#milywhite

Screenshots

Ju lutem përdorni këto “screenshots” në formën që janë. Mos i editoni, modifikoni, rrotulloni apo ndrroni ngjyrat.

Download All

Ummah
Platformë mobile për muslimanë

Ummah është platformë më e kompletuar që synon t’i ndihmojë miliona muslimanë rreth kohëve të namazit, dëgjimit të Kuranit, përzgjedhjes së vendeve me ushqim hallall dhe shumëçka tjetër!