Platforma më e kompletuar për muslimanë

Ju prezantojmë Ummah, platformën unikale për muslimanë, e krijuar nga muslimanët për vëllezërit dhe motrat tona në besim. Tek Ummah, ju mund të bleni dhe shitni brenda suazave të hallallit dhe të lidheni me muslimanët anë e mbanë botës!
UmmahUmmah
Ummah - Shop

E krijuar nga muslimanët për muslimanë!

Ne e kemi zhvilluar aplikacionin Ummah si shkas i një dashurie të madhe për komunitetin tonë Islam, faqe për faqe, detaj për detaj, me të vetmin qëllim për t’iu bashkuar brenda një stili jetese hallall, brenda konditave të Islamit.

Gjithmonë të bashkuar rreth Hallallit në çdo gjë që bëjmë!

Zhytja në ujërat e botës së hallallit do t’ua fuqizojë lidhjen tuaj me Islamin përmes ushqimit, përmbajtjes së shkrimeve, njoftimet mbi namazin, dhe shumë mundësive tjera!

Një Ummah,
Një Aplikacion!

Dëshirojmë ti motivojmë vëllezërit dhe motra tona në Islam përmes nje platforme e cila i ka të integruara të gjitha në një, duke i ndihmuar ata të ngriten në besim dhe rrjedhimisht të jenë kontribues në komunitetin e tyre!

Përmbajtje Islame… pa reklama!

Ummah ka një objektiv kryesor në mendje; brenda kornizës së hallalit, t’i bashkojë muslimanët në tregti përmes një aplikacioni i cili nuk do të përmbajë reklama shqetësuese!

Nevojat e përditshme të muslimanit

Ne jemi një komunitet online musliman i dedikuar që t’iu mbajmë lidhur me Islam në çdo orë të çdo dite. Ne ofrojmë shitblerje të produkteve online, dhe përmbajtje shpirtërore. Ummah është kujdestari juaj dixhital. Ne besojmë në bashkdyzimin e fesë me të arriturat moderne!

Shit & Blej Hallall

Ummah ju lejon të bleni, shitni, dhe shpërndani produktet tuaja në një mënyrë të mirëfillt. Komuniteti jonë, duke përfshirë bizneset do të ketë mundësi të shkëmbejnë produkte nga njëri tjetri. Pa komplikime!

Buy and sell halal

Komuniteti ynë tashmë ka filluar ta don platformen Ummah

– Shikoni se çfarë thonë për ne!
Këto janë vetëm disa nga komentet që i kemi marrë deri tani nga llogaritë tona në App Store dhe Google Play.
Adnan NawazFrom Play Store

“Really impressed by UI... Absolutely simple and great to use”

zmohiuddinFrom App Store

“Love how clean this app is. Simple to use and beautifully designed.”

Dardan MexhuaniFrom Play Store

“An excellent idea. This is a muslims must have when it comes to apps. ”

NoahFrom App Store

“It’s an awesome app, everything runs smooth and fast I love it”

Bajrami ArmendFrom Play Store

“Advantageous, attractive and comprehensive 👌”

Bashkangjitu në grupin e mijërave vëllezërve dhe motrave!

Bëhu pjesë e Ummah tani!

Ne tashmë veçse jemi lideri i shërbimeve online në komunitet, ku ju mund të bleni dhe shitni në mënyrë hallall. Mirpo qëllimi ynë nuk është vetëm të ofrojmë produkte dhe shërbime. Na lejoni t’ua kumtojmë bukurinë e Islamit dhe njoftimet për kohët e namazit, thëniet Kuranore, thëniet e Profetit ﷺ tonë të dashur, si dhe shumëçka tjetër!

UmmahUmmah

Muslim community
Ummah Community

Le të mbajmë kontakt!

Me ndihmën e Allahut, ky është aplikacioni i vetëm i këtij lloji për muslimanët, dhe do të ofrojë një gamë shërbimesh që do të motivojnë dhe inspirojnë besimtarët. Do pranoni lajmrime për mundësi të reja në App, përditësimet, dhe ofertat tunduese. Vetëm për ju. Mos hezitoni!