Bashkohu në super ekipën tonë dhe bëhu pjesë e një kompanie që synon të ketë impakt botëror!

Ummah is hiring

Mundësi punësimi

Shikoni pozitat tona të hapura në Prishtinë, Kosovo

1 Inxhinier Andorid
Closed (May '19)
2 Inxhinierë për iOS
Closed (Apr '19)
1 Inxhinier Android
Closed (Apr '19)

Kush jemi ne & dhe kush synojmë të jemi?

Disa gjëra që duhet t’i dini për Ummah

Ne jemi në këtë të gjithë së bashku
Të gjithë jemi ndryshe! Të gjithë jemi të barabartë. Ne ndërtojmë ura, dhe jo mure. Kemi ndonjëherë ditë të këqija. Bëjmë gabime, dhë mësojmë prej tyre.  Në rregull është. E falim vetën dhe të tjerët gjithashtu.
Asgjëja është problem i dikujt tjetër, jo e jona!
Ne i largojmë mbeturinat të cilat nuk i kemi hedhur ne. Jo gjithçka sillet rreth nesh, dhe ne jemi të suksesshëm kur të tjerët i bëjmë të suksesshëm. Dëshirojmë të qëndrojmë të vegjël, sado që të mëdhenj arrijmë të bëhemi!
Bëhu i/e veçantë
Jemi të hapur, të ndjeshëm, dhe direkt. Jemi të mirë, mirpo jo vetëm pse duhet të jemi të mirë. E themi atë që e mendojmë, dhe e mendojmë atë që e themi.

Silleni ëmbëlsinë tuaj!
Ne synojmë t’i tejkalojmë pritshmëritë. Të bëhemi më të mirët në atë që bëjmë. Standardet tona janë të larta, dhe punojmë shumë për ti arritur ato.
Ummah Community

Le të mbajmë kontakt!

Me ndihmën e Allahut, ky është aplikacioni i vetëm i këtij lloji për muslimanët, dhe do të ofrojë një gamë shërbimesh që do të motivojnë dhe inspirojnë besimtarët. Do pranoni lajmrime për mundësi të reja në App, përditësimet, dhe ofertat tunduese. Vetëm për ju. Mos hezitoni!