Platforma revolucionare #1 e tregut online për Muslimanë

Ju prezantojmë Ummah, platformën unikale për muslimanë, e krijuar nga muslimanët për vëllezërit dhe motrat tona në besim. Tek Ummah, ju mund të bleni dhe shitni brenda suazave të hallallit dhe të lidheni me muslimanët anë e mbanë botës!
Explore and discover

Eksploroni dhe Zbuloni…

Prej përmbajtjes të mrekullueshme, e deri tek thëniet kuranore e hadithet, brenda një shoqërie në mbarë botë, Ummah ua ofron të gjitha. Miliona vëllezër dhe motra, ashtu sikurse ne, do të kenë mundësinë të shohin se çfarë ofroni për ta në platformën për shitblerje të dedikuar për muslimanë.

Post and sell halal

Postoni dhe Shitni në mënyrë Hallall

Postoni dhe filloni të bleni dhe shisni menjëherë në mënyrë hallall. Kjo është mundësia që më në fund është gati për ju. Bashkë me ngritjen e besimit, do ju shoqërojë edhe rritja e shitjeve dhe e parave.

Search and buy

Kërkoni dhe bleni

Gjeni produktin tuaj të preferuar duke përdorur platformën Ummah. E krijuar për ju që të shisni produkte hallall tek të tjerët, në çdo kënd të botës përmes platformës sonë inovative për shitblerje.

UmmahUmmah

Hulumtoni dhe Zbuloni...

Që nga përmbajtja mbresëlënëse, leximi i Kuranit, halal karda, thëniet, Ummah i ka të gjitha. Miliona njerëz sikurse ju, do të kenë mundësinë të shohin se çfarë ofroni ju për ta në tregun online të dedikuar për muslimanë.  Përmes Ummah, ju mund të lidheni, bashkëveproni, bëni miq nga e gjithë bota… dhe gjatë rrugës të bëni edhe tregti me ta. Andaj, pse të prisni më shumë – filloni të shisni që nga sot.

Merrni të gjitha detajet për secilin produkt

Ne e vlerësojmë Ummah si një platformë revolucionare dhe unike. Duke synuar jetesën hallall, të gjitha produktet që shtohen do të kontrollohen nga individë, dhe jo robotë, në mënyrë që të sigurohemi që çdo gjë është brenda së lejuarës. Ky është premtimi ynë për ju!

Fotot dhe Përshkrimi

Në mënyrë që t’i shisni produktet tuaja në mënyrë efektive, ne ju ofrojmë mundësinë e shtimit të disa imazheve që blerësit ti shohin dhe vlerësojnë. Po ashtu, ne ju mundësojmë të shkruani një përshkrim i cili duhet të jetë i saktë në linjë me atë çfarë përmban imazhi. Besimi juaj është shumë i rëndësishëm për ne, andaj duam që prezenca juaj për të blerë dhe shitur të jetë e shpeshtë.

Ofertat e Produktit

Ju praktikisht mund të gjeni pothuajse çdo gjë përmes Appit Ummah, përfshirë rroba, bizhuteri, aksesorë për telefonë e shumë gjëra tjera. Eksplorimi i të gjithave kërkon vetëm angazhimin e gishtave në telefonin tuaj. Përmes Ummah, ju mund të bleni dhe shisni gjërat që më nuk i dëshironi dhe t’i ofroni direkt tek shitësi.

Komentet e Njerëzve

Ummah u mundëson blerësve që të vendosin komente në fotot e produkteve. Tjerët konsumatorë mund t’i shohin komentet tuaja. Sapo ta dërgosh ofertën, ju mund të rregulloni detajet e pagesës dhe transportimit të produktit përmes App-it në mënyrë private. Lehtësisht dhe me siguri të lartë!

Informacione rreth Shitësit

Ne dëshirojmë që ju të bëni tregti me besim të lartë në Ummah. Për produkte dhe kategori të caktuara, Ummah e obligon kontrollimin manual të profilit të shitësve dhe blerësve. Sapo të aprovohet nga Ummah, ju mund të filloni të shisni dhe bleni menjëherë.

Notat dhe Vlerësimet

Konsumatorët mund t’i vlerësojnë dhe të japin komentet e tyre rreth produktit. Ne inkurajojmë vlerësime të sinqerta për produktet në Ummah. Vlerësimet do ua lehtësojnë punën blerësve, dhe rrjedhimisht shitësve të mirëfillt. Komentet që janë puro reklamuese për produkte të caktuara nuk do ju ndihmojnë muslimanëve. Ta keni në mendje këtë përderisa e përdorni platformën tonë,

Biseda Private

Ummah ofron bisedë direkte ndihmuese për një eksperiencë sa më të mirë. “Chat-i” – direkt është i sigurtë, privat dhe konfidencial. Bisedo direkt me shitësit dhe blerësit rreth produkteve që ju interesojnë.

Ummah Community

Le të mbajmë kontakt!

Me ndihmën e Allahut, ky është aplikacioni i vetëm i këtij lloji për muslimanët, dhe do të ofrojë një gamë shërbimesh që do të motivojnë dhe inspirojnë besimtarët. Do pranoni lajmrime për mundësi të reja në App, përditësimet, dhe ofertat tunduese. Vetëm për ju. Mos hezitoni!